פיטמאסטר: כל מה שאנחנו יודעים על מסעדת הבשרים שהולכת לשגע את באר שבע

משתה בשרים - מדי ערב פיטמאסטר אחר ומנות מפתיעות, בירות ויין, שולחנות ארוכים כמו בבתי המלוכה והנתחים הכי טובים
send whatsapp messsage send FB messsage
צילומים: גיל אבירם

רשת מסעדת הבשרים ״פיטמאסטר״ מתרחבת ופותחת סניף רביעי והפעם בבאר שבע, סמוך ל''תמוז'' (לשעבר מרכז הצעירים), במקום בו שכנה פעם מסעדת ‘’ערביקה''. 
הרשת, המוגדרת ‘’מופע הבשרים'' הטוב בישראל מגיעה לבירת הנגב ותעניק לסועדים חוויה קרניבורית, עם שואו של איש הבשרים שמסביר על שיטות הצליה הרבות הקיימות במסעדה ואף משלב את הסועדים במהלך המשתה.  

התפריט הוא על טהרת הבשרים והנתחים הכי מובחרים: מנות שיוצאות מהמעשנה, מהגריל ובשיטות צלייה נוספות. 
בעלי הסניפים של הרשת, כל אחד מהם מחזיק בתואר 'פיטמאסטר'. 
מסעדת הבשרים תפתח את שעריה ב-1 במאי וניתן להזמין מקומות כבר עכשיו.

למקום אין תפריט קבוע וכל ערב המשתה הוא בבחינת הפתעה: 
סלטים, לחם ומטבלים ושבעה סוגי בשרים משתנים, בהם:  אסאדו, צלעות בקר, פיקאנייה, חזה אווז, דנבר סטייק, סינטה, אנטריקוט, בריסקט, פלאט איירון ועוד. 
כמובן, זה לא נגמר בבשרים המשובחים: לצד כל מנת בשר מוגשת תוספת מיוחדת עם טוויסט מהמעשנה, בנוסף מוגשת שתיה חופשית כגון בירה צוננת מהחבית ויין אדום. 

לפרטים שאנחנו כבר יודעים: מדי ערב מנהל את האירוע פיטמאסטר אחר. הקהל שמגיע לא יודע מי מעביר את הערב ומה בתפריט, הכולל 7 מנות בשר שונות לכל פיטמאסטר.  
כמובן יש גם פתרונות לצמחוניים,  למקרה שאחד האורחים אינו אוכל בשר. 

המסעדה כמובן כשרה ואם מישהו מבקש ‘’כשר-חלק'' אפשר לדאוג לו במעמד ההזמנה (חשוב להתריע על כך). 
מדי ערב יתארחו במסעדה כ- 120 איש, כאשר הזמנות מקום הן מראש בלבד.

המקום מעוצב בשולחנות אבירים ארוכים ויש  סידורי הושבה. כל הרעיון הוא שיושבים ביחד, כאשר במהלך הערב מוגשות 7 מנת בשר מפתיעות לשולחן ביצירת שואו שלם! 
אפילו משתפים חלק מהאורחים במופע הבשר!

המסעדה הייתה אמורה להיפתח כבר לפני מספר חודשים, אבל אירועי ה-7.10 עצרו את הכל. מאחר ומדובר בקונספט של משתה שמח, הדברים נעצרו ולאחרונה, העבודה על המקום חזרה במלוא המרץ.

בין הפיטמאסטרים, יש 3 מהם ממפוני עוטף עזה שחשוב להם מאוד להעביר מסר שחייבים לחזור לשמוח!

השותפים בפיטמאסטר באר שבע הם:
אפרת אלבז מונסטירסקי, שהיא הפיטמסטרית היחידה ברשת, 
בר בן-גיגי, 
קובי סלע,
עמי מרקלס,  
רז שמילוביץ' 
ושף ירון חיים.