שאטו ד'אור הוא בר יין ששם את היין במרכז, ללא פשרות. תפריט האוכל בנוי על 'שרינג' לאכילה נעימה של טאפאסים סביב היין, עם צלחות משתנות של גבינות ממחלבות ישראליות, פסטות בעבודת יד ועוד. התפריט משתנה סביב עונות, חומרי גלם וספיישלים של השף. תפריט היין משתנה גם הוא על פי עונות השנה - עונת הקיץ מול החורף, יינות מלאים מול יינות קיץ קלילים ונעימים. הדינמיות והתנועה חשובות כדי ליצור חוויה משתנה עבור הלקוח, כשהקו המנחה בשירות הוא תמיד בית של יין בגובה העיניים.
המשק - בר היין הראשון בבאר שבע המשק הוא בר היין הראשון בבאר שבע המוזג יינות ישראלים בלבד, ממיטב יקבי הבוטיק שיש בארץ. את המשק יסד והקים המוזיקאי איתי פרל בבאר שבע. מטבח צמחוני עונתי את תפריט האוכל יצרה השפית לימור עמר - מנות שף צמחוניות מחומרי גלם מקומיים ועונתיים. האחות האלגנטית המשק הוא "האחות האלגנטית" של "פרלה" (בר שכונתי קטן) הסמוך שקיים כבר 11 שנים ומציע בלוז, בירה ובוטנים כל השבוע.
CHI CHI - אנרגיית החיים CHI CHI הוא בר אנרגטי במרפסת תלויה בין שמיים וארץ, עוצב בהשראת דרום מזרח אסיה בשחור וזהב. המקום מציע תפריט אלכוהול איכותי ומנות מהמטבח התאילנדי, הודי ווייטנאמי לצד המנות האהובות של קמפאי. שילוב של מנות משכרות, משקאות מרגשים ומוסיקה מלבה ליוצרת חוויית בילוי ייחודית שתפתח לכם את ה-צ'י...
ברוכים הבאים לעולם של "רווה קולינריה נוזלית", המקום בו קוקטיילים הופכים לאמנות וחוויה. מי אנחנו העסק הוקם על ידי גורמי ספיאשווילי ורונן ציבולסקי, יזמים עם מוניטין עשיר וניסיון רב שנים בתחום האלכוהול, המיקסולוגיה ותרבות האירוח. החזון שלהם: להפוך את תרבות הקוקטיילים לנגישה ומהנה לכולם, ולכן הם יצרו חוויה ייחודית שמנגישה את עולם הקראפט של הקוקטיילים. מעבדת הקוקטיילים הראשונה בבאר שבע תוכלו להשתתף בסדנאות ייחודיות, ללמוד את הטכניקות של ברמנים מקצועיים וליצור קוקטיילים מושלמים בעצמכם. חוויה מעשירה ומהנה שמתאימה לקבוצות, משפחות או אירועים מיוחדים.
בטי בר 
מנצ'ילה
רכבת צפון
בנג'י
ברבסבא