מתכון מנצח לעוגיות שוקולד צ'יפס וסוכריות- רכות, מתוקות והכי טעימות שאכלתם
אחרי הרבה ניסיונות, מצאנו את המתכון המנצח לעוגיות שוקולד צ'יפס שאתם לא תצליחו להפסיק להכין. לפניכם מתכון קליל לעוגיות שיוצאות בדיוק במרקם הנכון ובטעם המושלם. תיזהרו כי הן ממכרות.

עדי בן עזרא,
יום שני |
13.05.24 | 18:57
מצרכים-
200 גרם חמאה
כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
כפית סוכר וניל
ביצה
2.5 כוסות קמח
כפית מלח
כפית אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר
רבע כוס סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה-
מחממים תנור ל180 מעלות
ממיסים את החמאה
מערבבים את החמאה עם סוכר חום ולבן וסוכר וניל
מוסיפים ביצה ומערבבים
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים
קוצצים את השוקולד לקוביות
מוסיפים שוקולד וסוכריות
מכינים כדורים ומפזרים על תבנית
מכניסים לתנור ל-8 דקות
נותנים להן להתקרר כמה דקות
בתיאבון!