טעם של פעם: מתכון שעובר מדור לדור לעוגת קרמבו כשרה לפסח

כל פסח אני מכינה את העוגה הזו והיא מיד משרה אווירת חג משפחתית. היא קלה להכנה, טעימה בטירוף ומושלמת לחג!
מצרכים
5 ביצים
פודינג שוקולד
1 כוס סוכר לבן
כרבע כוס חלב
מיכל שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
200 גרם שוקולד מריר
25 גרם חמאה
לגרסה הפרווה- ניתן להחליף שמנת מתוקה בשמנת צמחית ולהחליף חמאה במרגרינה.
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות
מפרידים חלמונים וחלבונים
מקציפים חלבונים עם הסוכר עד שכשמרימים את המקצף הקצף נמשך ונתלה עליו.
בקערה נפרדת מערבבים את הפודינג שוקולד עם חלמונים וחלב
מאחדים בין הקערות בעדינות בתנועת קיפול עד למרקם אחיד
יוצקים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור ל30-40 דקות
לאחר מכן מוציאים את העוגה מהתנור ונותנים לה להתקרר ולצנוח
בנתיים מקציפים ¾ מיכל שמנת מתוקה עם אבקת סוכר
לאחר שהעוגה תתקרר יוצקים מעליה את הקצפת שהכנו
מחממים במיקרו שוקולד מריר עם חמאה ורבע מיכל שמנת מתוקה עד להמסה
נותנים לשוקולד להתקשות כמה רגעים ולאחר מכן מורחקים אותו מעל הקצפת (זה בסדר שיתערבבו קצת)
בתיאבון!