''שנה של דיוק, למידה וקבלת החלטות עסקיות''

השף קונדיטור עידן בן ברוך מסכם שנה של עשייה ברוכה וקבלת החלטות חשובות. ''אני מודה על מה שהיה ובעיקר, ללקוחותיי''
send whatsapp messsage send FB messsage

הקונדיטור עידן בן ברוך, הנחשב אחד המובילים בישראל, עבר שנה של שינויים, עשיה, למידה ודיוק. הוא החל את דרכו בשנת 2009 והחליט ללכת עד הסוף, להתמקצע ולתת את הנשמה לתחום הטעים של הקינוחים, שדורש לא פחות מיד אמן.

''תודה לך שנת 2022 , תודה לך קורונה והכי חשוב תודה לך בורא עולם שהבאת אותי עד הלום'', אומר עידן, שכמו כל המשק הישראלי, חווה בתחילת השנה סגר ובחודש מרץ - חזר לפעילות המלאה והמוכרת.

צילום: באדיבות עידן בן ברוך

''עבורי זו הייתה זו שנה של דיוק, שנה של למידה, שנה של קבלת החלטות עסקיות. סגרתי את סניף הגרנד קניון כי הבנתי שאני מוקד המשיכה ולא הלוקיישן שאני נמצא בו.  בקיצור , מהפיכה של שמחה!''

באשר לדבר המיוחד שקרה לו במהלך 2022, הוא אומר: ''הדבר הכי מיוחד זה הלקוחות שלי שבזכותם ובשבילם אני קיים''. לעידן קהל לקוחות שפשוט מכור לקינוחים המיוחדים, שהם ברמה הכי גבוהה.

תקווה או משאלה לשנת 2023?
''שמור עלינו פשוטים...''

בהחלט, השנה מעניינת ומאתגרת בעבור מי שהתחיל את דרכו במכירת עוגות בקטנה ולהפעיל בר ממתקים. אחד מחבריו, נתי ביטון (''אחד השפים הטובים בארץ''), הלך ללמוד קונדיטוריה, התחיל להעלות קינוחים מטריפים לרשת ועידן פשוט החליט שגם הוא הולך ללמוד. מקונגיטוריה שפעלה מתוך דירה, הוא בנה עסק מצליח, שצמח והפך לאהוב.



​​​​​​​​​​​​

על פי ''שימוש הוגן'' המעוגן בסעיף 19 לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח-2007. מערכת ''חדשות באר שבע והנגב 24/7'' מכבדת זכויות יוצרים ועושה כל מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המועברים אלינו, לעיתים תוך כדי התרחשות חדשותית. אם זיהיתם בכתבות או הידיעות צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות למערכת ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: branzanews.br7@gmail.com‬

 תוכלו להעביר ישירות דיווחים מהשטח אל העורך האחראי דני בלר בטלפון 052-2394026 או במייל  daniel.beller@gmail.com

רוצים להתעדכן בכל החדשות לפני כולם?? הצטרפו אל קבוצת הווצאפ וקבלו עדכונים שוטפים:  https://bit.ly/3UrCqMK