פרסום ראשון: NOCCA LOUNGE BAR בדרך למיאמי? השף משה בדישי מתחיל בחיפושי לוקיישנים

השף משה בדישי, היועץ הקולינרי של NOCCA, טס למיאמי בעקבות משקיע מקומי שהציע לפתוח סניף חדש בעיר הגדולה בארה''ב, עם אותו קונספט ייחודי שהצליח בבאר שבע
send whatsapp messsage send FB messsage
פרסום ראשון:  NOCCA LOUNGE BAR בדרך למיאמי? השף משה בדישי מתחיל בחיפושי לוקיישנים צילומים, וידאו: יח''צ נוקה

מ-NOCCA בבאר שבע למיאמי הגדולה

מאז פתיחתה של NOCCA בבאר שבע ביוני 2023, המסעדה והלאונג' בר הפכו ללהיט בקרב חובבי חיי הלילה והקולינריה בדרום. בהשקעה של 3 מיליון שקלים בעיצוב יוקרתי ומערכת סאונד ייחודית שהובאה מלונדון, המקום משלב בין עיצוב נוצץ לאווירה שמחה ומזמין אליו קהל שאוהב קולינריה איכותית ומסעדות עם אווירה תוססת
המסעדה ממוקמת במתחם היס פלאנט בבאר שבע, משתרעת על שטח של חצי דונם, ומחולקת לשני מתחמים מרווחים. תפריט המסעדה מבוסס על פיוז'ן אסייתי עם השראה מהמטבח הישראל
 וכולל מנות יצירתיות שתוכננו על ידי השף משה בדישי והשף לידור חדידה
המסעדה פועלת בימים שני עד מוצאי שבת, ובכל ערב מתארח במקום דיג'יי. החל מהשעה 23:00, המסעדה עוברת לשלב ב' – האורות מתעממים, הווליום עולה, והאווירה הופכת למסיבה שמחה, כפי שמתארים זאת הבעלים.
את הקונספט המצליח הזה מתכננים הבעלים לשכפל במיאמי, ולמשוך אליו את הקהל הישראלי הגדול המתגורר בארה"ב. משה בדישי והשף לידור חדידה מתכננים לשמר את הקונספט של תפריט הפיוז'ן האסייתי-ישראלי הייחודי שלהם ולהביא אותו גם לקהל האמריקאי.

בחצי השנה האחרונה, NOCCA השיקה תפריט יוקרתי ומיוחד שהוסיף המון צבע לקולינריה של באר שבע. בשיתוף פעולה עם השף משה בדישי, יועץ קולינרי מוביל בארץ ובחו"ל, NOCCA שואפת לשכפל את ההצלחה גם מעבר לים. המסעדה מציעה חוויית בילוי ייחודית, שמשלבת בין ארוחה מדוקדקת ברמת שירות גבוהה לבין אווירה שמחה עם מוזיקה מעולה.
 

בחצי השנה האחרונה, NOCCA השיקה תפריט יוקרתי ומיוחד שהוסיף המון צבע לקולינריה של באר שבע. בשיתוף פעולה עם השף משה בדישי, יועץ קולינרי מוביל בארץ ובחו"ל, NOCCA שואפת לשכפל את ההצלחה גם מעבר לים. המסעדה מציעה חוויית בילוי ייחודית, שמשלבת בין ארוחה מדוקדקת ברמת שירות גבוהה לבין אווירה שמחה עם מוזיקה מעולה.

האם בקרוב נוכל לראות את  NOCCA פורצת את גבולות באר שבע ומגיעה עד למיאמי שבארצות הברית? 
מקורות בלעדיים מוסרים לאתר באר שבע והנגב כי המשא ומתן להקמת סניף נוסף של המסעדה במיאמי כבר החל, והצוות המוביל מחפש לוקיישנים פוטנציאליים בעיר האמריקאית.לפני כחצי שנה, 
הצטרף למסעדת NOCCA היועץ הקולינרי השף משה בדישי, יחד עם השף לידור חדידה, והשניים יצרו תפריט חדש ומותאם לקונספט הייחודי של המקום. 
התפריט, המבוסס על פיוז'ן אסייתי בשילוב מטבח ישראלי ואלמנטים מהמטבח העולמי, זכה לשבחים מצד המבקרים בבאר שבע.
אך לפני כחודש, אירוע בלתי צפוי התרחש: משקיע מיאמי שביקר ב-NOCCA  בבאר שבע התלהב מהקונספט הייחודי, 
מהעיצוב היוקרתי ומהמנות המיוחדות, עד כדי כך שכאשר חזר למיאמי, הוא יצר קשר עם בעלי המקום והציע לפתוח סניף חדש שם  עם אותו שם, אותו תפריט ואותו קונספט שהפך את NOCCA לשם דבר בדרום הארץ

משה בדישי טס למיאמי – ההתרגשות בעיצומה

בעלי NOCCA לא נשארו אדישים להצעה, והיועץ הקולינרי משה בדישי טס למיאמי כדי להיפגש עם המשקיע המקומי. המפגש היה חיובי במיוחד, והצוות החל בחיפושי לוקיישנים מתאימים לפתיחת המסעדה החדשה. 
ההתרגשות היא עצומה, שכן מעבר לשוק הישראלי, מדובר בהזדמנות להתרחב לקהל אמריקאי ולישראלים המתגוררים בארה"ב.

העתיד של NOCCA – בבאר שבע ובמיאמי?

השאיפה היא שהסניף במיאמי יהפוך לתחנה הראשונה בהתרחבות הגלובלית של NOCCA. "מאוד התרגשנו מהפנייה ומההצעה לפתוח NOCCA במיאמי," סיפר אסף בן דוד מבעלי המקום, 
"אנחנו מאמינים מאוד בקונספט הייחודי שלנו ובאיכות שאנחנו מציעים, ונרגשים להתחיל בחיפושי לוקיישנים בעיר הגדולה."
בינתיים, בבאר שבע, NOCCA ממשיכה להיות מוקד בילוי מוביל לחובבי חיי הלילה, עם תפריט משובח, יינות איכותיים ומוזיקה טובה. האם בקרוב נראה את NOCCA גם במיאמי? ימים יגידו, אבל דבר אחד ברור – יש הרבה למה לצפות.