הלהיט האיטלקי במרק: מתכון למרק לזניה שכולם מדברים עליו

כל השכבות האהובות – בגרסה חמימה בקערה אחת
send whatsapp messsage send FB messsage
מרק לזניה סמיך עם גבינה מותכת ועלי בזיליקום מתכון למרק לזניה שכולם מדברים עליו

זה התחיל משיחת ערב גשום בין חברים – כל אחד הביא איתו משהו קטן. ואז מישהו הוציא סיר מרק שהריח כמו לזניה. כן, מרק. טעם של שכבות עגבנייה, גבינה ותיבול איטלקי – רק בכף. זו לא הייתה פנטזיה, אלא המצאה חדשה שסחפה את הרשת והפכה גם את המטבח הביתי שלי למקום מחבק יותר.

מצרכים:

230 גרם דפי לזניה

1 בצל, 1 גזר, 1 גבעול סלרי – קצוצים

3 שיני שום

2 כפות שמן זית

800 גרם עגבניות מרוסקות

6 כוסות ציר ירקות

חופן עלי תרד

תבלינים: מלח, פלפל, תימין, אורגנו

גבינות: ½ כוס פרמזן, ¼ כוס ריקוטה, ¼ כוס מוצרלה

עלי בזיליקום

בשלו את הירקות, הוסיפו את הנוזלים והתבלינים, שלבו את הפסטה והגבינות. הגשה עם כף ריקוטה במרכז תהפוך כל מרק לחוויה.

טיפ: מי שאוהב חריפות – הוספת נגיעה של צ'ילי יבש או טבסקו לקראת הסוף תשדרג את החוויה.