ריבוע של נוסטלגיה

יצאנו לבדוק: האם פיצה גו באמת שווה את כל הבאזז?
send whatsapp messsage send FB messsage
ריבוע של נוסטלגיה פיצה טעימה ומוכנה במקום

שמעתם את השמועות, ראיתם את התורים, אבל האם פיצה GO באמת ראויה לכל הבאזז? יצאנו לבדוק על מה כולם מדברים ולמה הפיצה הזו כל כך מיוחדת.

ברגע שנכנסנו לפיצרייה, הריח המשכר של בצק טרי וגבינה מותכת הכה בנו. אבל מה שבאמת תפס את העין היה המגשים הענקים שיוצאים בכל כמה דקות עם ריבועי פיצה מושלמים והמגש מתפרק במהירות לריבועים שנמכרים ללקוחות. שונה מכל פיצה אחרת, נכון?

באר שבע, עיר הנגב הסוערת, מסתירה בין כל עסקי האוכל פנינה קולינרית שהיא יותר מסתם מקום עם אוכל רחוב - היא מוסד. פיצה GO בניהולו של גבי אוחיון, היא תזכורת חיה ונושמת לכך שלפעמים, המסורת והחדשנות יכולות לדור בכפיפה אחת, כמו שכבות של גבינה מותכת על בצק פריך.

ההיסטוריה של פיצה GO מתחילה כמו אגדה אורבנית - בפינה נידחת בעיר העתיקה, שם ג'ו המיתולוגי הגיש את מה שרבים מכנים "הפיצה המיוחדת ביותר בארץ". זו הייתה הפיצה שבשבילה היית מוכן לחצות את העיר באישון לילה, הפיצה שהייתה התירוץ המושלם לסיים (או להתחיל) כל ערב בילויים.

 

הלקוחות שממתינים לפיצה ולמאפים הטעימים

עם לכתו של ג'ו, המקום עבר גלגולים, כמו הבצק שמתגלגל תחת ידיו האמונות של פיצאיולו מיומן. מהעיר העתיקה לחניון ויטמן, ומשם - לידיו של גבי אוחיון, שהבין שיש דברים שלא משנים, אבל תמיד אפשר להוסיף עליהם.

וכך, תחת שרביטו של אוחיון, פיצה GO הפכה למעין מכונת זמן קולינרית. מצד אחד, אותה פיצה מיתולוגית - ריבוע קסום של בצק אוורירי, רוטב מתקתק וגבינה שמושכת חוטים כמו געגועים לימים עברו. מצד שני - תפריט שמתכתב עם העכשווי: מאפים טריים שמפיצים ניחוח משכר בכל רחבי המסעדה, סלטים מירקות טריים שנחתכים מדי יום, תפוחי אדמה אפויים ומוקרמים שמתפוררים בפה, ותירס חם שמוסיף מתיקות ופריכות לכל ארוחה.

מה שהופך את פיצה GO לייחודית כל כך הוא המגש הגדול עם 9 ריבועים, בשונה מהפיצות העגולות המסורתיות. כל חתיכה גדולה כמו לפחות שני משולשים של פיצה רגילה, מה שהופך את החוויה למשביעה במיוחד.

 

חמה, טעימה וטריה: הפיצה יוצאת מהתנור וכבר נחטפת

אך הגודל הוא רק חלק מהסיפור. הסוד האמיתי טמון בטעם הממכר, שמקורו במרכיב סודי המעניק לפיצה את הטעם הייחודי שלה. בפיצה GO משתמשים אך ורק בגבינת עמק איכותית ובמרכיבים הטובים ביותר בשוק, מה שמבדל אותה מכל פיצה אחרת שתטעמו.

לצד הפיצה המפורסמת, פיצה GO מציעה מגוון רחב של פסטות למיניהן. מהספגטי הקלאסי ועד לרביולי המפנק, כל מנה מוכנה בקפידה עם רטבים ביתיים וגבינות משובחות. הפסטות מהוות אלטרנטיבה מצוינת למי שמחפש משהו שונה מפיצה, אך עדיין רוצה ליהנות מהאיכות והטעם שהפכו את המקום למוסד קולינרי.

 

עוגות טעימות במבחר גדול

בפיצה GO היום מתחיל מוקדם ונמשך עד השעות הקטנות של הלילה - כי יש דברים שפשוט לא הולכים לישון. כשאתה נוגס בפיצה של "GO", אתה לא סתם אוכל - אתה חווה חמישים שנה של היסטוריה באר-שבעית בביס אחד. זה אותו ריבוע, אותו טעם, אבל כל פעם מחדש - כמו פגישה עם חבר ותיק שתמיד מצליח להפתיע אותך.

אז בפעם הבאה שאתם בבאר שבע, אל תחפשו את המסעדה הכי חדשה או הכי מצועצעת. לכו ל "GO" תזמינו פיצה, סלט טרי או פסטה מפנקת, ותרגישו איך טעם של נוסטלגיה יכול להיות רלוונטי היום כמו שהיה לפני חמישים שנה. כי בסופו של דבר, יש דברים שפשוט לא משתנים - הם רק מתבגרים ומשתבחים, כמו יין טוב. או במקרה הזה - כמו פיצה מושלמת.