מסעדת הבשרים בבאר שבע הפכה למטבח הכנת מנות לחיילים
משה בוחבוט מבאר שבע היה אמור לפתוח את מסעדת ''טומהוק'' ב-8 באוקטובר, אך מתקפת הטרור על הנגב טרפה את הקלפים - והמקום הפך מטבח הכנות למנות לחיילים
אוהד כהן,
יום שלישי |
17.10.23 | 11:57
יום ראשון ה-8 באוקטובר, היה אמור להיות יום חג עבור משה בוחבוט, בעלים של מסעדת טומהוק בבאר שבע, שתיכנן את הפתיחה של המקום החדש מעל לחצי שנה בהשקעה של כחצי מליון שקלים. לאחר מאורעות ה-7 לאוקטובר, משה החליט שבמקום לפתוח לקהל הרחב הוא פותח חמל אוכל חם לכוחות הבטחון. מאז ועד היום, יוצאים מהמסעדה הקטנה בגב ים מעל לאלף מנות ביום כאשר בשישי האחרון יצאו 1500 מנות חמות!
המקום מנוהל ע״י מתנדבים שהם כל טבחי העיר ובעלי עסקים נוספים שהתגייסו למשימה וקמים כל בוקר לבשל ולחלק. מימון הפרויקט נעשה ע״י תורמים מגוונים, תושבי ארץ ישראל היפה שמפיצים אור בכל רחבי המדינה כבר שבוע וחצי. המסעדה מפוצצת במתנדבים ומגייסת עדיין חלקנים, ואורזנים. המסעדה ממוקמת ברחוב האנרגיה 77 בבאר שבע- פארק הייטק גב ים.