בהשקעה של 3 מיליון שקלים הושק הלאונג' בר היוקרתי NOCCA BAR

לאונג' בר ומסעדת פיין דיינינג כמו שלא חוויתם מעולם: כל הפרטים על המקום החדש שישנה את חיי הלילה של בירת הנגב
send whatsapp messsage send FB messsage
בהשקעה של 3 מיליון שקלים הושק הלאונג' בר היוקרתי NOCCA BAR הפתיחה הנוצצת: אוהד שנהר, מבעלי המקום (צילום: גיא אמזלג)

זה קרה! עולם חיי הלילה והקולינריה בבירת הנגב קיבל תפנית נוצצת. רשתות רבות מגלות את הפוטנציאל העצום הטמון בנגב, שהופך להיות מוקד בילוי מבוקש. גם תחום הקולינריה מתעורר.

השבוע, נפתח בבאר שבע NOCCA BAR - בפתיחה למוזמנים בלבד. מה-29 ליוני ולמשך חודש, המקום יופעל במתכונת הרצה, אך ניתן יהיה להתחיל להזמין מקומות. המסעדה ממוקמת באחד המיקומים התוססים בעיר באר שבע: בחזית היס פלאנט, משתרעת על חצי דונם עם שטח המחולק לשני מתחמים.

צילום: גיא אמזלג

הקונספט של NOCCA BAR הינו מסעדה שעובדת בימים מוגדרים - לא כולל יום ראשון. משעה 19:00 עד שעה 22:00 – פועלת במקום מסעדת פיין דיינינג והחל משעה 22:00 – מתחילים להגביר קצב ולשנות תאורה – והמסעדה הופכת לבר יוקרתי.

מאחורי NOCCA BAR עומדים שלושה יזמים, אנשי עסקים וחיי לילה עם ניסיון רב בתחום: אסף בן דוד, אדיר חזיזה ואוהד שנהר.

בעלי המקום בקביעת המזוזה (צילום: גיא אמזלג)

לעיצוב המדהים במקום, אחראים האדריכלים עדי ימין ושחר וייס . כמו כן גויס השף המוביל קובי וקנין, שסיים את לימודיו בצרפת ובבלגיה, והיה עד לא מזמן היה השף הפרטי של היזם והקבלן עודד שריקי מנתיבות. שילוב הכוחות הנדיר הזה מבטיח חוויה לא פחות ממדהימה. 

תפריט ישראלי - פיוז'ן

התפריט ב-NOCCA BAR הינו בהשראת המטבח הישראלי -פיוז׳ן. הקונדיטור מור יאסי מוביל את עולם הקינוחים במקום, יאסי השתתף התוכנית הטלוויזיה ''הקינוח המושלם'' בה הדהים את השופטים עם מנת הקינוח של גזעי העץ וריבת האצטרובלים.

צילום: קובי סהר

בשורת הבילוי לקהל היותר בוגר: מנות איכותיות, יינות משובחים ומוזיקה טובה

ה-NOCCA לאונג' בר מביא בילוי לקהל הבוגר יותר, עם מנות איכותיות, יינות משובחים ומוזיקה טובה. לצורך כך, הוזמנה מערכת סאונד חדישה מלונדון וגויס יועץ סאונד מהמובילים בישראל. הקו המוזיקלי יהיה בעיקר מוזיקה משנות ה-70 – 90 ובלילה ינגן גם דיג'יי בערבים מתחלפים.

בעלי המקום מספרים: "אנחנו באמת מאמינים שאנחנו יוצרים בבאר שבע משהו שלא היה בעיר, ברמה ובפיין. אני מאוד מאמין בעיר באר שבע ובבליינים שיש פה, קהל איכותי שרוצה לקבל דברים טובים. בתל אביב, בה אני מבלה, אני פוגש באר שבעים, שמבלים שם כי האופציות כאן מעטות. זהו קהל שעבר את גיל ה-25 ומחפש משהו אחר''.

צילום: קובי סהר

​​​​​​​''לפני שנה וחצי יצרנו קשר אני ואוהד שנער וחיפשנו את האס שישלים אותנו חברנו לאדיר חזיזה מסעדן ואיש חיי לילה וביחד יצרנו צוות מנצח. אמרתי לו שאני רוצה להביא בילוי בוגר, יוקרתי, לבאר שבע. חיפשנו מיקום נכון ואחרי תהליך  תכנון ארוך, במהלכן פגשנו יועצים ובחנו הדמיות, התחלנו בשיפוץ. הקבלן אלמוג ליברטי הצליח לעזור לנו להגשים את החלום בין ההדמיות למציאות הפרויקט היה ברמת ביצוע לא פשוטה בכלל''.

קישור להזמנת מקום

אתר הבית