להצעה הזו לא מסרבים: נשף טעימות מיוחד בב''ש ל-20 מתחתנים בלבד
à כון. אפשר לדבר על הכלה ההורסת, הדיי ג'י שהרים את האירוע, האלכוהול שנתן לאורחים בראש, אבל מה הכי הכי בלתי נשכח?החוויה הקולינארית באירוע. האוכל כן קובע ותמיד קובע בייחוד באולמי נרניה. מתחם האירועים הגדול בדרום, שהשיק לאחרונה תפריט מרענן ולמען האמת די ממכר, בהובלת השף אלכס זובקה.
בנרניה, שתמיד חושבים מחוץ לקופסה או מחוץ לסיר יותר נכון החליטו להרים אירוע קונספט ראשון מסוגו בדרום: אירוע טעימות ל-20 מתחתנים בלבד.
בערב עצמו יוכלו המתחתנים, לגרום לבלוטת הטעם לעבוד שעות נוספות עם מבחר מנות פתיחה משובחות ויוקרתיות כמו סביצ'ה, טרטר, קרפצ'יו סלמון ופטה כבד אווז לצד חציל ים תיכוני וקרם טחינה עדין. במקום אנטריקוט וסטייק פרגית - פילה, מולארד ומעדן מח עצם . מנות הבופה כוללות מטעמי פיוז'ן מהמטבח ההודי והאסייתי, וגם הצמחונים והטבעונים ימצאו את עצמם בקלות עם מנות ניוקי משובחות, דאמפילנגס, קרם ארטישוק וסלק, והכל אגב מתוצרת מקומית איכותית של חקלאים מהשרון ועוד לא הספקנו לדבר עם קולקציית הקינוחים מהמטבח האירופאי...
אז מי זה בעצם השף החדש של נרניה?
אם עוד לא שמעתם את השם אז הגיע הזמן שתכירו. אלכס זובקה-לא כוכב אינסטגרם מנקר עיניים, אלא שף שסלל את דרכו מלמטה עם הרבה התמדה ועבודה קשה. את דרכו המקצועית החל בלימודי בישול ברשת דן בראשית שנות ה-90
בתקופה בה מי שרצה להתקדם בעולם הבישול הישראלי, צריך היה להגיע לאילת, הוא צבר ניסיון רב כטבח ובהמשך כשף במלונות הגדולים בעיר, וביניהם מלון "הילטון" ומלון "הנסיכה". בהמשך הספיק לרכוש ידע משפים בעלי כוכבי מישלן וניהל עשרות פרויקטים ואירועים בבתי מלון בחו"ל.
איפה נרשמים?
נכנסים לדף הנחיתה של אולמי נרניה https://bit.ly/38RUwjf, משאירים את הפרטים ואולי גם אתם תוכלו לזכות בערב טעימות. מה שבטוח, עד החתונה הטעם לא יעבור. אהה, ושששש אל תגלו לאף אחד...
































